Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe
Az Észak – alföldi régióban további célcsoporttagok bevonására, támogatási szerződés kötésre sem 30 év alattiak, sem 30 év felettiek esetében nincs lehetőségünk. A lehetséges célcsoporttagok száma elérte a maximumot, így jelen projekt keretén belül nem tudjuk újra nyitni a szerződéskötés lehetőségét a későbbiekben sem. Hasonló pályázati
lehetőségről jelenleg sajnos nincs tudomásunk. Természetesen a Támogatási szerződéssel már rendelkező pályázóink számára a projektben történő továbblépést biztosítjuk.
  Üdvözlünk!
Jelentkezési határidő: 2020. október, vagy a forrás kimerüléséig

Köszöntünk a GINOP-5.1.9-17-2017-00004 számú, Fiatalok vállalkozóvá válása az Észak-alföldi régióban című pályázat portálján. A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány „Az álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése - képzés és mentorálás projekt Észak-alföldi régióban történő megvalósítását konzorciumban végzi a DEBRECENI CAMPUS Szolgáltató és Tanácsadó Nonprofit Közhasznú Kft-vel és az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft-vel.

Portálunk célja, hogy a regisztrált álláskeresőt végig kísérje a vállalkozóvá válás folyamatán. Kérjük, hogy a „Státusz” funkciónál minden mérföldkő esetében figyelmesen olvasd el a tudnivalókat, és az ott leírtaknak megfelelően járj el.

Sikeres vállalkozóvá válást kívánunk!

  Kérdésed van? Segítünk!
   Telefonos ügyfélszolgálat +36 (30) 297 2415
   Hétfő - Péntek 09:00 - 12:00
   E-mail info@penzajovodhoz.hu